Jasa Setrika Uap SALIRA Leuwiseeng Sukaherang Singaparna Tasikmalaya

Conto Serat Uleman Kanggo Acara Pangaosan anu dipatalikeun sareng Isra Mi’raj

DKM & Majlis Ta'lim Al-Ikhwan, Kp. Leuwiseeng, Desa Sukaherang, Singaparna

Calon Media Online SALIRA ID – Lur, ieu Conto Serat Uleman Kanggo Acara Pangaosan anu dipatalikeun sareng Isra Mi’raj.

Mugia aya manfaatna kanggo sadayana. Amin.


DKM & MAJELIS TA’LIM AL-IKHWAN
Kp. Leuwiseeng, Desa Sukaherang, Singaparna

ULEMAN
Pangaosan anu dipatalikeun sareng memperingati Isra Mi’raj Nabi Muhammad SAW

Kahatur Bpk/Ibu/Pemuda/Pemudi
di Leuwiseeng, Panyalahan sareng sabudeureunana

Assalaamu ‘alaikum Wr. Wb.

Bismillah Alhamdulillah, Wassolaatu wassalaamu ‘alaa Rasulullah SAW, wa ‘alaa aalihi wa sohbihii ajmaiin.

Ngalangkungan serat ieu, Pengurus DKM & Majelis Ta’lim Al-Ikhwan, Ngulem ka sadayana para Bpk/Ibu/Pemuda/Pemudi kanggo sumangga diantos hadirna kana Acara: Pangaosan anu dipatalikeun sareng memperingati Isra Mi’raj Nabi Muhammad SAW.

Insya Allah, badé dilaksanakeun dina:

Dinten : Saptu
Kaping : 05 Maret 2022
Waktosna : Ti ngawitan tabuh 13.00 dugi ka réngsé
Tempat : Masjid Al-Ikhwan, Kp. Leuwiseeng, Desa Sukaherang, Singaparna.
Penceramah : Bapak Aj. Aa Permana (Sesepuh di Masjid Jamie Nurul Iman Leuwiseeng)

Mugia satiap léngkah para Bpk/Ibu/Pemuda/Pemudi sadayana nuju ka tempat acara pangaosan ieu dicatat janten Amal Sholeh. Amin.

Kana perhatosan sareng kasumpinganana dina waktosna, hatur nuhun.

Wassalaamu’alaikum Wr.Wb.

a.n
Pengurus
DKM & MAJELIS TA’LIM AL-IKHWAN

Leave a Reply

Your email address will not be published.