Jasa Setrika Uap SALIRA Leuwiseeng Sukaherang Singaparna Tasikmalaya

Bacaan Do’a Saatos Sholat Tarawih sareng Witir

Calon Media Online SALIRA ID – Sateu acan kana artikel na, pribados saparakanca ti Tim Portal Salira.ID ngucapkeun “Selamat Menunaikan Ibadah Puasa Ramadhan 1443 H (2022 M)”, mugia ibadah saum urang sadayana aya dina panampian Allah SWT. Amin.

Dina artikel ini, pribados bade masihan info saalit tentang Bacaan Do’a Saatos Sholat Tarawih sareng Witir, anu mana ieu aosan teh sok biasa dilaksanakeun di Masjid Al-Ikhwan Picung Leuwiseeng Sukaherang Singaparna Tasikmalaya Jawa Barat.

Data di handap dina bentuk file gambar jpg. Tapi pami hoyong file PDF na atanapi file Word na, mangga wae download, aya link na di handap ieu artikel.

Punten bantosan nana, nyebarkeun ieu artikel, Mugia janten amal sholeh kanggo urang sadayana, amin.

Tah, mangga anu hoyong download :
1. Bacaan Do’a Saatos Sholat Tarawih sareng Witir.docx
2. Bacaan Do’a Saatos Sholat Tarawih sareng Witir.pdf

Leave a Reply

Your email address will not be published.