Jasa Setrika Uap SALIRA Leuwiseeng Sukaherang Singaparna Tasikmalaya

Ciri-ciri Tereh Lebaran

Sumber : https://www.gorilasport.com/comic/komik-strip-igor-mudik-lebaran

Calon Media Online SALIRA ID – Mugia katampi kalayan kabingahan (F)

  1. Awewe lalaki Loba nu dicukur
  2. Nu taraweh tinggal sabaris
  3. Kaca imah dielapan
  4. Di Jalan beuki macet loba kendaraan
  5. Di imah loba kueh, tapi teu menang waka didahar, kajaba nu tutungna
  6. Kaleng Khong Guan eusina geus robah, jadi opak atawa ranginang
  7. Sahur beuki hoream
  8. Jelema mulai jaragjag da loba nu teu puasa.
  9. Baju dulag nungtut d belian
  10. Caritana sagala mararahal tapi anggeur we dibareli
  11. Nu geus meuli baju diajaran sapoe 3x
  12. Buuk ngadadak nu galing ge jadi lalempeng
  13. Bulu mata di tarambahan deui buluna da dek lebaran bisi aya kebul jalan asup cenah
  14. Waos dipageur da ngajaga bisi aya dosa nu asup deui pokna teh
  15. Tadarus beki hoream lain maca Al-Qur’an tapi kalah ka macaan postingan kawas nu maca carita ieu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.