Jasa Setrika Uap SALIRA Leuwiseeng Sukaherang Singaparna Tasikmalaya

Subscribe Channel YouTube “Ceramah Sunda Al-Ikhwan”

Assalaamu ‘alaikum Wr.Wb.

Mugia sadayana palawargi aya dina kasehatan sareng pangriksa Gusti Allah SWT. amin.
Didieu pribados salaku Pimpinan Pengelola channel youtube : “Ceramah Sunda Al-Ikhwan”
Channel eta ngarangkum Arsip Ceramah Pangaosan Tiap Dinten Saptu di Majelis Ta’lim Al-Ikhwan.
Alamatna di Kampung Leuwiseeng (Blok Picung) RT.03 RW.09, Desa Sukaherang, Kec. Singaparna, Kab. Tasikmalaya.
Google Map na : https://s.id/14QCX

Saterasna, Pribados, atas nami Pimpinan Pengelola channel eta, Seja Nyuhunkeun Bantosanana ka palawargi di Tatar Pasundan (Urang Sunda Sadayana) anu calik di Jawa Barat atanapi anu mukim di Luar Sunda kanggo ngabantos SUBSCRIBE Channel Pangaosan ieu.

Insya Allah sareng Mudah-mudahan, ku SUBSCRIBE na palawargi sadayana, eta janten Amal Sholeh, kumargi eta mangrupikeun buktos Ngadukung kana Kamajengan Syiar Dakwah Channel ieu.

Harapanana, mugia channel ieu digampilkeun menuju kana Monetosasi YouTube, dimana nalika tos tiasa mencapai hal eta :

50% Penghasilan kanggo Uang Kas Majelis Ta’lim
50% na deui kanggo Biaya Operasional Media

Mangga Subscribe di alamat ieu : https://s.id/14QCF

Jazakumullah Khairan Katsiran

Wassalaamu ‘alaikum Wr.Wb.

Pipih Firmansyah
Pimpinan Pengelola “Salira TV – Ceramah Sunda” / “Ceramah Sunda Al-Ikhwan”
WA : 08-5353-99-4262

Nih buat jajan

Leave a Reply

Your email address will not be published.