Jasa Setrika Uap SALIRA Leuwiseeng Sukaherang Singaparna Tasikmalaya

Jalan ka Kawah Galunggung Basa Baheula

émut waktos kapungkur.
ari ka kawah galunggung téh sok gogolosoran, mareukeul iteuk séwang-séwangan, bebelesekan dina keusik anu seukeut (da acan aya tangga sepertos ayeuna)
Teras aya ogé anu bari mangul tape compo,,,, mani asa pang gagahna éta anu manggul tape compo polytron, bari di tarikkeun volume lagu na téh.
Teras deui turun ka handap kawah, marandi dina sisi cai kawah bari di foto,,,, pas kanyahoan foto na ku EMMMA, ema ngambek… awas mun sakali-kali deui mandi di kawah…. cenah…
Nih buat jajan

Leave a Reply

Your email address will not be published.