Jasa Setrika Uap SALIRA Leuwiseeng Sukaherang Singaparna Tasikmalaya

Carita di Pondok Pesantren As-Salam Peta Gunung Roay Tasikmalaya

TASIKMALAYA, SALIRA ID – Lalakon jaman baheula. emut waktos kapungkur di as-salam (th.2000), ari wengi teh abi mah sok hijrah ti kobong ka masjid bari nyanak tas (isi na sagala aya).
Tos di masjid teras menuju ka ruang TOA, ngonci maneh weh di dalam.
Raos pisan ngaos buku didinya, tenang,, di kobong kan berisik. Bangun tidur – tabuh opat lah – pas tahrim.
.
Kadang dina tabuh 10 malam, sok rajeun aya anu keketok kana panto, eh,,, ANDRI nyampeurkeun – main, malah janten ngobrol weh sareng ANDRI.
Manawi aya anu terang akun FB Andri?

Leave a Reply

Your email address will not be published.