Jasa Setrika Uap SALIRA Leuwiseeng Sukaherang Singaparna Tasikmalaya

Jadi Tukang Ngahurungkeun Pesawat / Pemancar Radio

TASIKMALAYA, SALIRA ID – Janten emut waktos di Radio (2002) – Jangkauan Tasik Ciamis Garut.
Saya tinggal di mess Radio.
Osok bagean ngahurungkeun Alat (Pesawat Pemancar Radio) tiap tabuh 05.00 subuh.
Teras Play ceramah sunda atanapi Lagu Islami dugi ka tabuh 06.00.
Tim nu sanes mah masih pada tidur.
Subhanalloh, perjalanan hirup dugi ka kitu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.